Снимка: БулфотоВладимир Путин направи изявление за коронавируса, което реално отразява случващото се

...
Снимка: БулфотоВладимир Путин направи изявление за коронавируса, което реално отразява случващото се
Коментари Харесай

Путин: Светът е изправен пред голяма икономическа криза, сравнима с Голямата депресия

Снимка: Булфото

Владимир Путин направи изказване за ковид, което действително отразява протичащото се по света.

Руският президент съобщи на срещата на върха на Г-20, че тази година светът е изправен пред огромна икономическа рецесия, която може да бъде сравнима с Голямата меланхолия, съобщи " Спутник ".

" Мащабът на провокациите, пред които е изправено човечеството през 2020 година, е в действителност невиждан. Епидемията от ковид, световното блокиране и замразяването на икономическата интензивност провокираха систематична икономическа рецесия, която актуалният свят евентуално не познава от Голямата меланхолия ", съобщи Путин.

Путин също по този начин похвали приноса на Съединени американски щати за възобновяване на международната стопанска система.

" Президентът на Съединени американски щати [Доналд Тръмп] преди малко приказва за напъните на Съединени американски щати, в действителност това е доста огромен принос за възобновяване на американската икономика и затова за възобновяване на международната стопанска система, "  каза Путин.

Той добави, че масовата безработица и бедността остават съществени проблеми за света.

Путин съобщи, че членовете трябва да подсигуряват еднакъв достъп до имунизациите против ковид, като добави, че Русия е подготвена да даде своята ваксина на всяка страна в потребност, пише standartnews.com.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР